Duurzaamheid

Society Fitness

Duurzaamheid

Society Fitness
KENNISMAKING

Duurzaamheid

De duurzaamheid staat voorop. Society Fitness laat de sporter hun energie omzetten in bruikbare stroom wat gebruikt wordt in de Sportschool. Hierdoor onderscheiden wij ons met de reguliere Sportscholen in de regio. Door middel van uw energie zorgen wij voor een stukje duurzaamheid.

Sportclub met energieopwekkende fitnessapparaten
Hoezo hebben niet meer Sportclubs energieopwekkende fitnessapparaten? 

Duurzaam Sporten

Society Fitness staat voor een gezonde levensstijl. Daar hoort natuurlijk sporten en een gezonde voeding bij, maar bij Club Society Fitness gaat het om meer dan dat. Society Fitness is het enige fitnesscentrum in Lelystad waar de cardio-apparatuur groene energie op kan wekken. Terwijl de sporter aan het werk is, wordt er automatisch groene energie opgewekt wat weer gebruikt wordt in de sportschool zelf.

Ontspanning door inspanning

Mensen hebben tegenwoordig een heleboel stress. Stress is heel goed tegen te gaan en terug te dringen. De manieren waarop dat kan, zijn allemaal mogelijk bij Society Fitness. Het fitnesscentrum staat namelijk voor een goede workout, maar vooral ook voor ontspanning door inspanning. We zijn de sportschool waar de klant zich thuis voelt, en ook buiten zijn workout, lol en plezier heeft, zeker in deze stresswereld is een stukje ontspanning erg belangrijk. Zo kunnen we met elkaar werken aan een gezonde leefomgeving.

Al nieuwsgierig geworden naar onze lessen? 

Meld je hier aan voor een gratis proefweek. Wie neem jij mee?