Groepslessen

Society Fitness
Lesrooster

Groepslessen

Uitdagende groepslessen onder leiding van inspirerende instructeurs. Geen les is hetzelfde. Blaas stoom af bij Clubpower, zet een tandje bij tijdens Bodysteps of maak je hoofd leeg tijdens een onspannende yoga sessie.

B.B.B.

B.B.B. (Buik, Billen, Benen) de les die voor de meeste vrouwen als muziek in de oren klinkt. Tijdens de les wordt de focus gelegd op deze B.B.B. spieren, zodat het lichaam strakker en steviger wordt.

Club Yoga

Club Yoga is een training voor lichaam en geest. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. Met de Yoga oefeningen maak je jou spieren sterker en langer, maar geven je toch een langer ontspannen gevoel. Je focus je mentaal en fysiek op die ene oefening, tot dat je deze onder controle hebt.  Je verlaat de les met een ontspannen gevoel, maar vol met nieuwe energie.

Zumba

Dansend naar een killer body met Zumba! Met snelle bewegingen en swingende Latin muziek, maar ook salsa, flamenco en merengue, het komt allemaal voorbij. Heerlijk bewegen en is geschikt voor iedereen. Zumba kent geen moeilijke choreografie.

Body shape

Is een simpele maar zeer effectieve training, zeker voor beginners en mensen met een lichte blessure. Body shape is een full-body workout. Alle spierengroepen worden getraind zodat de gehele lichaamsconditie verbetert.

Spinning

Een echte calorie killer: al jaren staat spinning aangeschreven als grote calorie verbrander. Het maakt niet uit of je beginner bent of gevorderd. Iedereen start op ze eigen niveau. Van begin tot eind neemt de instructeur je mee om het uiterste uit jezelf te halen. Liever spinnen wanneer het jou uit komt? Dit kan wij bieden virtual spinning

Body pump

Klaar voor de uitdaging? Bodypump is een workout voor zowel beginners als atleten, met iets meer uitdaging. Les bestaat uit veel herhalingen met korte pauzes met gewichten train je elk onderdeel van je lichaam.

Body step

Body step is de ultieme calorieverbrander. De verschillende bewegingen en de vele herhalingen op meeslepende en enerverende muziek, is  de manier om in shape te komen. Kom in topconditie en verbeter je figuur met body step!

Begin met een gratis proefweek!

Zet die 1e stap en kom een week lang gratis sporten bij Society Fitness.